Η Computer Genius είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή σας. Σας παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του Η/Υ σας. Προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την ποιοτική εργασία και με τις πιο προσιτές τιμές!

Θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας; Σας κάνουμε προτάσεις για το τι χρειάζεται για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση στον Η/Υ σας.
Ότι κι αν χρειάζεστε σχετικά με την αναβάθμιση του υπολογιστή σας είμαστε σε θέση να σας το προσφέρουμε άμεσα και πάντα με προσεκτικές μεθόδους εγκατάστασης και απεγκατάστασης συσκευών.
Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση, επιδιόρθωση κι αναβάθμιση του software του υπολογιστή σας συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, με προτεραιότητα στο ελεύθερο λογισμικό.
Πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον σας, σε περίπτωση βλάβης του hardware του υπολογιστή σας, πριν σας προτείνουμε την αντικατάσταση του διερευνούμε την πιθανότητα επισκευής του.
Τέλος αναλαμβάνουμε το backup των αρχείων σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αλλαγή ή προσθήκη σκληρού δίσκου
Αλλαγή τροφοδοτικού
Αλλαγή ή προσθήκη μνήμης RAM
Αλλαγή κάρτας ήχου
Αλλαγή κάρτας γραφικών
Γενική αναβάθμιση μητρικής πλακέτας και επεξεργαστή
Αναβάθμιση λογισμικού
Αναβάθμιση και εγκατάσταση καινούργιων περιφερειακών
Format

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την μητρική πλακέτα του υπολογιστή σας, αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε την μητρική σας και να επισκευάσουμε το ελαττωματικό τμήμα της, έτσι ώστε ο υπολογιστή σας να λειτουργεί ξανά σαν καινούριος.
Η χαλασμένη μητρική πλακέτα στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορεί να επισκευαστεί με ελάχιστα εξαρτήματα .
Τα ολοκληρωμένα κυκλώματα (chipsets) των μητρικών καρτών συχνά – λόγω κακής χρήσης αλλά και την κακή παροχή ρεύματος έχουν σαν αποτέλεσμα να καούν η να βραχυκυκλώσουν.
H επισκευή της καμένης μητρικής πλακέτας γίνετε στο Service μας, απο ηλεκτρονικό εξειδικευμένο στην επισκευή μητρικής πλακέτας με συγκεκριμένη σειρά και μεθοδολογία, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα όργανα μετρήσεων και συσκευές επισκευής.

Επισκευάζουμε και αναβαθμίζουμε όλoυς τους τύπους Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Για oποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!